Personal (Pilates) Training bij Pro Santé!

11

Waarom Personal (Pilates)Training?

Dat is vreemd!!

Personal (Pilates) Training is vreemd en niet nodig!

Alsof je zelf niet zou weten hoe je gezondheid in elkaar steekt? Niets is echter minder waar. Stel jezelf eens de vraag waar je beter voor zorgt. Voor je auto of voor je lijf?

Onderhoudsbeurt

Wanneer je mensen vraagt wanneer hun lichaam voor het laatst een onderhoudsbeurt heeft gehad, dan trekken ze vaak hun schouders op. Met je lijf ga je namelijk naar een arts op het moment dat het te laat is. Dat is pas echt vreemd en onnodig! Gelukkig worden veel mensen al slimmer en gerichter als het aankomt op het behouden van hun gezondheid.

Garantie voor de toekomst

Personal (Pilates) Training is vooruit zien, een garantie voor de toekomst, maar ook iets om in het heden fitter, energieker en sterker te zijn. We zijn niet gewend om preventief aan onze gezondheid te werken, maar het is wel een hele goede gewoonte. Mensen spreken zichzelf soms tegen. Ze plaatsen hun gezondheid op een voetstuk als iets van waarde, maar investeren geen tijd, energie en middelen.

Moeilijk en zwaar

Als je zelf niet weet wat je doet, dan is het bereiken van je afslankdoel, sterker worden of een figuurcorrectie best moeilijk. Personal (Pilates) Training zorgt dat het bereiken van jouw fysieke doelen eenvoudig is. Omdat de trainingen persoonlijk zijn, sluiten de middelen op weg naar je doel, perfect aan op jou als individu. Zoals je de juiste dealer aan je auto laat sleutelen, zo ook kent je trainer jouw behoefte aan training, voedingsupplementen. Je merkt het verschil meteen.

Kiezen voor de rechtstreekse weg

Heb je al veel verschillende dingen gedaan om je doelen te bereiken, maar altijd zonder (blijvend) resultaat? Bedenk je je nu voor het eerst dat je iets wilt doen aan je gewicht? In beide gevallen betekent succesvol zijn het bewandelen van een rechte lijn op weg naar je doel. Zonder omwegen of afleiding en met iemand die jouw pad en jouw motivatie ondersteunt voor de korte en lange termijn.

Leven naar wat je wensen waard zijn

Levenskwaliteit is wat de klok slaat. Vraag jezelf eens af wat je zou kunnen doen als je je langer vitaal en jong zou kunnen voelen? Als je je gemakkelijker zou kunnen committeren aan wat extra business, omdat je energie onstuitbaar is? Als je je stress kunt laten varen door een uitlaatklep die je plezier oplevert? Zou jij weten wat Personal (Pilates) Training voor jou kan betekenen…? Vraag het mij.