Pakketten en Prijzen

Wat heeft Pro Santé te bieden?

We bieden vier fantastische en unieke pakketten aan! Hieronder kun je lezen wat de pakketten inhouden en kosten..

  • Pro Santé Natuurlijk Puur Pakket 1(12 weken): Jij wilt van je extra kilo’s en je gezondheidsklachten af? Geen calorieën tellen maar je bewust worden van de keuzes die je dagelijks zelf kunt maken. Dit pakket duurt twaalf weken. Je komt voor een hormonale analyse/anamnese van
    1 uur en tijdens dit consult bepalen we het startpunt. Hoe gaat het nu met je en wat is je doel. En verder kom je twee keer voor een consult van 45 minuten bij me langs of we hebben contact via Skype. Ieder consult gaan we de volgende stap bepalen.Tussen de consulten door begeleid ik je via WhatsApp of e-mail. Tijdens deze twaalf weken gaan we ook een keer op supermarktsafari of keukenkastsafari.
  • Pro Santé Natuurlijk Puur 2(12 weken): Jij wilt van je lichamelijke en/of hormonale klachten en van je extra kilo’s af. Hierbij kun je denken aan moeheid, migraine, problemen met slapen, allergieën, problemen met je darmen, trage schildklier of bijnieruitputting (burn-out). Dit pakket duurt twaalf weken. Je komt voor een hormonale analyse/anamnese van 1 uur en tijdens dit consult bepalen we het startpunt. Hoe gaat het nu met je en wat is je doel. En verder kom je twee keer voor een consult van 45 minuten bij me langs of we hebben contact via Skype. Ieder consult gaan we de volgende stap bepalen.Tussen de consulten door begeleid ik je via WhatsApp of e-mail. Ook kom je 2X per week voor een Personal Training/Hormoon Training. (24 trainingen van 30 min.) Tijdens deze twaalf weken gaan we ook op supermarktsafari of keukenkastsafari.
  • Pro Santé Natuurlijk Puur Pakket 3(15weken): Idem als pakket 1 en dan start je met een Body- and Mind Reset/Detox.
  • Pro Santé Natuurlijk Puur Pakker 4(15weken): Idem als pakket 2 en dan start je met een Body- and Mind Reset/Detox.

Ben je er nog niet uit welk pakket het beste bij je past? Beide pakketten worden voorafgegaan door een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je doel en klachten bespreken. Hierna weet je ook welk pakket het beste bij je past en kunnen we van daaruit meteen verder.

Verloop van jou weg naar een nieuwe leefstijl!

Voor alle pakketten geldt dat we na het kennismakingsgesprek en de Hormonale Analyse/Anamnese stap voor stap over gaan tot het aanpassen van je huidige leefstijl. Deze aanpassingen zijn erop gericht om je doel te bereiken en ook vast te houden. Dit zal voor iedereen anders zijn. Ik vind het belangrijk dat we stap voor stap dingen veranderen en hierbij rekening houden met alle factoren waar je mee te maken hebt. Mijn persoonlijke ervaring is namelijk dat wanneer je te snel alles in een keer wilt veranderen, het te ingewikkeld wordt en de kans op terugval groot is. Je hoeft niet in vier weken bikini-proof op het strand te liggen. Veel belangrijker is dat je je nieuwe leefstijl aanneemt als een leefstijl voor altijd en zo over tien/twintig jaar hier nog voordeel van ondervindt.

Tijdens elk consult bespreken we de afgelopen weken, de ervaringen die je hebt gehad met de andere en gezondere keuzes en waar je tegenaan bent gelopen. Ik geef je geen standaard voedingsschema’s maar we bespreken samen wat bij jou past waardoor je zelf je voedingsschema kunt bepalen. Verder geef ik tips waar je op kunt letten en inzichten die je makkelijk kunt toepassen. Je zult merken dat je je beter gaat voelen en dat het uiteindelijk vanzelfsprekend is om voor pure en onbewerkte voeding te kiezen en dat je niet eens meer zin hebt in een tussendoortje uit de fabriek boordevol suikers, verborgen suikers, e-nummers en smaakversterkers.

We gaan wel uit van de 80/20 regel en dat betekent dat je 80% van de tijd gezond eet en 20% je de teugels wat laat vieren. 

Losse consulten

Wil je liever geen pakket maar wil je graag losse consulten? Ook dat kan! Per keer kun je dan bekijken of je nog een volgend consult wilt. De begeleiding tussendoor wordt alleen gegeven in combinatie met een pakket. Kijk hieronder bij prijzen naar de mogelijkheden.

 

Supermarktsafari of Keukenkastsafari!

Mocht je helemaal nieuw zijn in de wereld van pure en onbewerkte voeding en benieuwd zijn welke producten gezondere keuzes zijn voor je nieuwe leefstijl? Bij alle vier de pakketten bied ik een supermarktsafari of keukenkastsafari aan.  Bij een supermarktsafari ga ik samen met jou naar zowel de gewone supermarkt als naar de natuurwinkel/ekoplaza en laat ik ter plekke zien wat gezonde keuzes zijn en waar je op kunt letten als je etiketten leest. En tijdens een keukenkastsafari laat ik je zien wat wel en wat niet een gezonde keuze is en waar je op moet letten voor in je keukenkastje. Tevens geef ik tips wat makkelijk is om altijd standaard in je keukenkastje te hebben.

 

Prijzen

Pro Santé Natuurlijk Puur Pakket 1:  € 250,00

Pro Santé Natuurlijk Puur Pakket 2:  € 850,00

Pro Santé Natuurlijk Puur Pakket 3: € 465,00

Pro Santé Natuurlijk Puur Pakket 4: € 995,00

Los consult (45 min): € 60,-

Losse hormonale analyse/anamnese (1,5 uur): € 75,-

Supermarktsafari of Keukenkastsafari (45 min):  € 50,-

Personal Training/Hormoonfactor Training: € 60,00 (60 min) € 30,00 (30min)

Prijzen zijn inclusief btw en betaling van de pakketten in termijnen is mogelijk! Afzeggen van een consult kan tot 24 uur voor aanvang van het consult. Daarna wordt het consult in rekening gebracht.