De Hormoonfactor

HET CONCEPT MET ONDERBOUWING

Veel huidige diëten, trainingsmethoden en leefstijladviezen brengen uw hormonen uit balans! Daardoor wordt u futloos, ongezond en dik. Punten- en crashdiëten zijn enkele voorbeelden van diëten die geen rekening houden met uw hormonen. In het begin vliegen de pondjes eraf, maar later vliegen ze er weer aan met nog een extra schepje vet erbovenop.
Gaat u door met het denken vanuit een lage inname van energie en een zo hoog mogelijk verbruik ervan, dan gaat u de strijd aan met uw hormonen. Die strijd wint u nooit!

ir. Ralph Moorman ontwikkelde daarom een fitness- en voedingsprogramma dat op natuurlijke wijze het hormonale systeem terug in evenwicht brengt. Dit brengt veel meer voordelen met zich mee dan alleen verbetering in de lichaamssamenstelling. Door de richtlijnen van de Hormoonfactor te volgen is in de praktijk gebleken dat ontzettend veel kwaaltjes of gezondheidsproblemen sterk kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Zeer veel goede resultaten zijn er gemeld door mensen met allerlei huidproblemen, gewrichtsproblemen, ontstekingen, long- en voorhoofdsholteklachten, hoofdpijnen, depressies, psychische aandoeningen, vermoeidheid, burnout, diabetes 2 en zelfs allerlei auto-immuunziektes en spieraandoeningen.

Een goede hormonale balans zorgt ervoor dat de gezondheid en conditie optimaal is, dat de mens zich energiek en opgewekt voelt en geen overgewicht heeft. Moorman ontwikkelde zijn hormoonfactorprogramma speciaal voor zijn klanten en mensen met uiteenlopende ziektebeelden.