Body- and Mind Reset/Detox

Body- and Mind Reset/Detox

Een fit gevoel, een stralend uiterlijk en lekker in je vel zitten beginnen in de eerste plaats met een gezond lichaam én een mentale constitutie die in balans zijn. In onze drukke en vaak zeer hectische maatschappij, waarin we steeds meer moeten in steeds minder tijd, schieten een evenwichtige voeding, voldoende nachtrust en lichaamsbeweging er helaas soms bij in.

Daarbij drinken velen van ons volop koffie, frisdranken en alcohol. We staan, vaak ongemerkt, veelvuldig bloot aan schadelijke gifstoffen uit onze omgevingslucht, via de medicijnen die we soms dienen te slikken en uit sommige producten waarmee we in aanraking komen.

Na verloop van tijd stapelen slakken, teveel suikers en gifstoffen zich op in onze darmen en andere organen en voelen we ons niet fit, moe, futloos en hebben we steeds vaker last van ondefinieerbare gezondheidsklachten die onze kwaliteit van leven negatief kunnen beïnvloeden.

Ook de conditie van onze huid, haren en nagels laat dan vaak veel te wensen over. Ons oogwit is in veel gevallen niet helemaal helder en oogt eerder wat gelig dan fris wit. Op zo’n moment is het aan te raden om het lichaam eens goed te ontgiften op een verantwoorde wijze! Het Innerwave Concept biedt u hiervoor de oplossing, dankzij zorgvuldig uitgekiende, eenvoudig te volgen en zeer complete Detoxkuren!

Veel mensen denken dat detoxen en/of darmreiniging alleen kan of dient te worden gedaan in het voor- of najaar in kostbare kuuroorden en dat dit gepaard gaat met honger en Spartaans afzien. Dankzij de Body- and Mind Reset/Detox kunt u echter op élk gewenst moment van het jaar en op een eenvoudig vol te houden wijze een complete Detoxkuur volgen.

De Body- and Mind Reset/Detox kost u slechts een fractie van datgene u normaliter zou betalen in een kuuroord, terwijl u zichzelf alles geeft om uw lichaam effectief en op een verantwoorde wijze te ontgiften.

Een ander voordeel is dat het gewoon thuis in alle privacy kan worden gevolgd, zodra uw lichaam aangeeft dat hier behoefte aan is, óf op een moment dat u dit zelf graag wilt!

Tijdens de kuurperiode heeft u weinig tot géén hongergevoel en van afzien is geen sprake, dankzij de zorgvuldig samengestelde Innerwave Voedingssupplementen. Deze zorgen ervoor dat u alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen. U helpt uw lichaam tijdens kuur bovendien bij het sneller afvoeren van de vrijgekomen gifstoffen, dankzij dagelijkse darmspoelingen die zeer eenvoudig door u zelf zijn uit te voeren.

De Body- and Mind Reset/Detox bestaat uit de drie fases voorbereiden, kuren/darmreiniging en weer opbouwen. De complete sets bestaat uit darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisset voor darmspoelingen (optie) en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke stap- voor -stap handleiding.

Wat u kunt verwachten? Wie het lichaam ontdoet van opgestapelde slakken en gifstoffen, voelt zich structureel vele malen energieker en fitter, zowel fysiek als mentaal.

U helpt vermoeidheid, diverse vage gezondheidsklachten en huidproblemen significant verminderen. Bovendien leert u een aantal goede en gezonde voedingsgewoonten aan waar u een leven lang plezier van heeft en u verliest tevens de nodige overtollige kilo’s.

Door één á twee maal per jaar de Body- and Mind Reset/Detox te volgen, helpt u uw lichaam gezond, vitaal en mooi te houden nu én in de toekomst en kunt u de stress en drukte van alledag vele malen beter aan!