Personal Training

Wat is personal training bij Pro Santé?

Personal Training bij Pro Santé is een één op één training (individueel) of een training binnen een kleine groep vrouwen met een gediplomeerde en gecertificeerde fitness professional, die de kwaliteiten en kennis heeft om een voedings- en/of trainingsplan samen te stellen voor vrouwen met fysieke en mentale doelstellingen.  Op deze manier investeert u in uw eigen gezondheid.

Waarom Personal Training bij Pro Santé?

Personal training  bij Pro Santé is de meest effectieve manier om jezelf in topconditie te brengen en te behouden. Daarnaast is een Personal Trainer niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen. Door gebruik te maken van een Personal Training bij Pro Santé krijg je effectieve begeleiding, bespaar je tijd, krijg je persoonlijke aandacht en bereik je een optimaal resultaat.

Voor wie is Personal Training bij Pro Santé?

Kortom Personal Training is voor iedereen geschikt, er zijn bijna geen uitzonderingen!
De tijd dat Personal Training was voorbehouden aan ‘the rich and famous’ ligt allang achter ons. Er wordt een training op maat aangeboden aan:

  • Mannen/Vrouwen met een overvolle agenda. Training is kort en effectief. U doet meer in minder tijd!
  • Mannen/Vrouwen die niet graag een instructeur willen delen met meerdere mensen, maar meer privé willen sporten met individuele begeleiding.
  • MannenVrouwen die extra stimulans nodig hebben. De welbekende stok achter de deur! Zeker voor beginners die basisconditie willen opbouwen.
  • MannenVrouwen die op sportief vlak topprestaties willen (blijven) leveren.
  • MannenVrouwen die op sportief vlak ‘stilstaan’, maar toch hoger/beter/verder willen.

Voor al deze mannen/vrouwen is Personal Training bij Pro Santé een geweldige aanvulling!

In een exclusieve trainingsstudio bieden wij een training op maat waarbij de “fun-factor” centraal staat. U heeft plezier in het sporten en gaat vooruit. Die belofte maken wij graag waar!