Pilates Lifestyle - Werk & Vrij tijd

"Balans is het advies
niets meer en niets minder ”

- Joseph Pilates -
 
Zorg voor balans tussen werk & vrije tijd

Als je werk en vrije tijd in balans zijn voorhoogt dat je welzijn. Want zoals de uitdrukking zegt “De boog kan niet altijd gespannen zijn”.  We kunnen niet ongestraft eindeloos blijven werken. Inspanning moet door ontspanning afgewisseld worden anders lopen we het risico een “burnout” te krijgen. Vrije tijd is belangrijk voor je geestelijke en lichamelijke welzijn.

Door je zinnen te verzetten en iets te doen wat je leuk vindt, of gewoon niets te doen of te moeten, kun je mentaal en lichamelijk bijtanken. 

 

11
11

Vrije tijd is tijd voor jezelf

Je hebt naast je verplichtingen in je werk- en privé-leven ook tijd voor jezelf nodig. Tijd die je vrij kunt indelen zoals jij dat wilt. Je kunt er voor kiezen om iets of niets te doen, zolang je er maar energie van krijgt. “Niets moet alles mag” is het devies bij het bepalen wat je in je vrije tijd doet.

Waaraan je je vrije tijd besteedt is voor ieder van ons anders en het kan zelfs per dag verschillen. Het ene moment voelt het misschien goed om muziek te maken of te luisteren en op een ander moment wil je liever een wandeling met de hond maken of lezen. Het maakt niet uit als je maar iets doet waar je behoefte aan hebt zodat je lichamelijk en geestelijk kunt ontspannen en bijtanken.

Pilates Lifestyle brengt balans in je leven

Maak tijd vrij voor jezelf ook tijdens de overgang

"Tijd vrij maken voor dingen die je leuk vindt
is een cadeautje voor jezelf en
een vorm van zelfliefde"

- Monique -

Neem contact op

Ik help je graag verder!