Vind je het fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen en wil je niet alleen trainen? Dan is Pilates in een Pilates Boutique iets voor jou!

Wat houdt het precies in?

Onder begeleiding van een Personal/Pilates Trainer ga je met een groep van minimaal 2 en maximaal 8 personen 60 min trainen. Het is eigenlijk Personal Training, maar dan met meerdere personen tegelijk. Omdat de groep klein blijft, kan je heel goed aan jouw eigen doelstelling werken en wordt er nauwkeurig gelet op techniek, houding en natuurlijk op voldoende uitdaging!

Wat ga je met deze training precies doen?

Er is veel mogelijk, krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit, van stabiliteit tot coördinatie en zelfs meer! De trainingen zijn zeer gevarieerd en alle spiergroepen komen aan bod.

Voordelen van van deze Training:

  • Motivatie en coaching door een Personal Trainer
  • Training op verschillende niveaus
  • Grote variatie aan oefeningen
  • Plezier door het gezamenlijk sporten

Voor wie is het?

De Pilates Training is voor sporters die graag in groepsverband willen sporten en tegelijk de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training willen aangaan.

Wil je graag meedoen, maar heb je geen groep? Dan is er de mogelijkheid om bij een andere groep aan te sluiten met dezelfde doelstelling. En heb jezelf een groep en wil je samen met die groep trainen neem dan contact op.

Geef een reactie