Over mij

Opgegroeid als een “Venloos Maedje” naast de mooi stromende Maas en Vasteloavend nu de uitdaging te wonen en te werken in het mooie Drenthe.
Sinds 1988 ben ik werkzaam in de fitnessbranche. Mijn passie ligt bij mensen, jong en oud, enthousiast te maken om te gaan bewegen. De keuze was voor mij dan ook niet moeilijk om mijn eigen Dans-Fitness-School te beginnen in Akkrum (Friesland), waar ik me volledig zelf kon richten op het geven van groepslessen. Na mijn verhuizing naar Kloosterveen in Assen (Drenthe) zet ik deze passie voort en ga ik me niet alleen richten op het geven van groepslessen/bewegen/ontspannen (Zumba, Pilates, Yoga, Bodyshape, Personal Training, enz), maar wat misschien nog wel belangrijker is, gezonde en goede voeding.
ER IS NU EENMAAL MEER NODIG DAN ALLEEN TRAINING!!
Naast alle kennis die ik de loop der jaren heb opgedaan over het menselijk lichaam en verantwoord bewegen ben ik me gaan specialiseren op het gebied van voeding en heb de opleiding  van Ir. Ralph Moorman tot Hormoonfactor Trainer met succes afgerond.
Wat is er aan de hand met onze voeding vandaag de dag? De voedingsmiddelenindustrie is zo gigantisch en verdient miljarden, maar heeft de voedingsmiddelenindustrie wel oog voor de volksgezondheid? Wat is de weerslag van bewerkt voedsel op onze hormoonhuishouding en dus op onze gezondheid? Hoe zit het eigenlijk met de schijf van vijf en is de advisering vanuit de overheid wel zo gezond of draait het ook hier om financiële belangen? De antwoorden op deze vragen kan ik u geven als Hormoonfactor Trainer.
Naast het begeleiden van mensen naar een andere levensstijl is mijn andere passie het geven van Pilates lessen en dit vooral omdat ik zie wat het met mijn klanten doet en de voordelen die ze ermee behalen. Dit is de manier om te werken aan een goed en sterk lichaam zonder rug-, schouder-, nek-, knieklachten, enz. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk en na een aantal weken zal je merken dat je klachten verminderen en dat je de fysiotherapeut niet meer nodig hebt of helemaal niet nodig zult hebben. In plaats van naar de fysiotherapie te gaan heeft het net zoveel effect en kost het minder om Pilates lessen te volgen en zo van je klachten af te komen.