Pilates Instructrice | Lifestyle Coach

Monique Smets

Over mij

Is er meer nodig dan alleen training?

Dat is een hele goede vraag! Wat denk jij?

Opgegoeid als een “Venloos Maedje naast de mooi stromende Maas en de Vasteloavend nu de uitdaging te wonen en te werken in het mooie Drenthe.

Sinds 1988 ben ik werkzaam in de fitnessbranche. Mijn passie ligt bij mensen, jong en oud, enthousiast te maken om te gaan bewegen. De kezue was voor mij dan ook niet moeilijk om mijn eigen dans-fitness-school te openen in Akkrum(Friesland). Hier ging ik me volledig richten op het geven van groepslessen. Na mijn verhuizing naar Drenthe heb ik deze passie voortgezet en richt ik me nu niet alleen op groepslessen en personal training, maar wat belangrijker is gezonde en goede voeding.

Naast alle kennis die ik opgedaan heb over het menselijk lichaam en verantwoord bewegen ben ik me gaan specialiseren op het gebied van voeding. Hiervoor heb ik meerdere opleidingen gevolgd.

Wat is er aan de hand met onze voeding vandaag de dag? De voedingsmiddelenindustrie is zo gigantisch en verdient miljarden, maar hebben ze wel oog voor de volksgezondheid? Wat is de weerslag van bewerkt voedsel op ons lichaam, hormonen en onze gezondheid? Hoe zit het eigenlijk met de schijf van vijf? Is de advisering vanuit de overheid wel zo gezond of draait het ook hier om financiële belangen? De antwoorden op deze vragen kan ik u geven.

Bij het begeleiden van mensen naar een gezonde Lifestyle is mijn andere passie het geven van Pilates en dit vooral omdat ik zie welke voordelen dit geeft aan mijn klanten. Het is de manier om te werken aan een goed en sterk lichaam zonder rug-, nek-, schouderklachten. Het is een hele goede training om je flexibiliteit en mobiliteit te verbeteren. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

In 10 sessions you will feel the difference
In 20 sessions you will see the difference
In 30 sessions you will have a whole new body

By Joseph Pilates

Meer over mij

Wil je nog meer over mij weten en wat ik allemaal doe en gedaan heb, kijk dan op social media